maanantai 1. joulukuuta 2008

Mainos

Laitetaan nyt mainos.
Toistaiseksi ainoat henkilökuvat joiden julkaisuun olen hankkinut luvan, sekä tytöiltä että vanhemmilta.

Kuva on muunnettu valokuvaksi pdf-tiedostosta, joten laatu ei ole ihan paras mahdollinen.
Tyttöjen kuvat on otettu jäähallissa sillä 28mm f2,8 manuaalilinssillä, leikattu irti ja liitetty uuteen taustaan. Lukon logon käyttöön on myös haettu lupa.

Mainos on kuitenkin tarkoitettu lähinnä paikkakunnan hallien ja koulujen ilmoitustauluille, ja täällä vain valokuvauksen takia.


3 kommenttia:

  1. Asiallinen ja tasapainoinen kokonaisuus!

    Sen mitä tästä pystyy arvioimaan, niin hyvin on saatu kuvat alkuperäisestä taustataan irti. Se ei ole useinkaan kovin helppoa varsinkaan jos alkuperäinen tausta on kovin vaihteleva väreiltään jne.

    VastaaPoista
  2. hyvä dynaaminen asettelu, "aseet ristissä"! :)

    VastaaPoista
  3. Molemmista tytöistä on otettu eri kuva, ja jälkeenpäin harmitti kun en ottanut yhteispotrettia jossa olisi mailat olleet rinkulassa kiinni.

    Nyt tuolla turnauksessa olen taas kiinni koko päivän, otan sinne kameran mukaan, mutta turnaus pelataan juurikin siinä pimeässä luolassa, joten mitään ihmeellista ei ole luvassa.

    Lisäksi olen ollut hyvin varovainen julkaistessani joita tyttöjen kuvia. Jotkut joukkueet julkaisevat niitä omilla nettisivuillaan aivan vapaasti, esimerkiksi, 30.11.2008 pelatussa ottelussa, minä näyn oikeassa reunassa kuvassa "Nyt suu suppuun tai rupeaa tippumaan minuutteja"

    Nuo kuvat on otettu Fujin F50 pokkarilla, tuota Fujia on kehuttu hyvänä hämäräkuvausominaisuuksitaan. Uskon sen kyllä, pokkarikuvia jotka on otettu ISO 800 arvolla, suljinnopeuen ollessa 1/85s. Ei ehkä pelitilanteita tallenneta, mutta pokkariksi loistavia kuvia.

    Muita siellä olevia kuvia on otettu Nikon D40 , ja Olympus UZ560 kameroilla.

    VastaaPoista