tiistai 21. lokakuuta 2008

Nostalgiaa






























Nostalgiaa, ja kivaa sellaista.

Omistan yhä nuo vanhat laitteet, ja ne toimii.

Harman Kardon pyöriin ja pelittää, takaisinkelaus on hiukan heikentenyt, luultavasti kovettuneiden kumirullien takia.

Technics pelittää täysin, minulla on jopa varaneula siihen jemmassa.

Alunperin kuvat otettiin jalustalta syvyysterävyyden kokeilumielessä. Nyt ne näytetään täytteenä koska täälläpäin sataa, ja mielikuvitus on jumissa.

Tuossa tilaavievässä vanhanaikaisessa stereoräkissä on lisäksi Onkyon viritinvahvistin ja JVC:n cd-soitin, suoraan -80 luvun puolivälistä. ( Vieläkin harmittaa kun vaihdossa Onkyoon annoin pois -70 luvun Yamahan jalopuukuorisen viritinvahvistimen, se rahapula....)

Pistäisköhän jotain soimaan.....

3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ah - vinyyliajan nostalgiaa :)
    Tuolloin minullakin oli varsinlaadukkaat laitteistot, mutta sitten vääjäämätä CD aikakausi löi itsensä läpi ja vinyylien saatavuus heikkeni radikaalisti, joten itsekin oli sirryttävä CeeDeihin. Vinyylipyöritin hajosi jo vuosia sitten, eikä uutta tullut hankittua. Nyt aika läjä vanhoja vinyylejä makaa parissa maitolaatikossa kanahäkkivaraston perukoilla... :(

    VastaaPoista
  3. jopa minulla (nuoren polven edustajana) on jotain havaintoa ollut vinyylisoittimista! :) isä siis soittelee minulle edelleen vinyyleitään kotopuolessa käydessäni (ja laulaa itse mukana), soitin on sama mikä asui meillä kai jo ennen syntymääni. sille oli aikanaan oikein oma "musiikkihuone" ja valaistu viiluvitriini - niin kasaria, niin kasaria.. ihan hyvin laite toimii vieläkin, enemmän häikkää (rahinoita ja neulan pomppimista) levyistä tulee kuin soittimesta.

    alempi kuva on kyllä kaunis ja tyylikkäästi rajattu. jos siihen olisi saanut vielä vähän kromatumman/kiiltävämmän vaikutelman valaistuksella tai jälkikäsittelyllä niin olisi todella paljon makuuni.

    VastaaPoista