lauantai 11. heinäkuuta 2009

Tallinna

Käytiin Tallinnassa, mukana oli vain pokkari ja kuviakin tuli otettua aika vähän, 32 kpl koko reissulla. Järkkäreiden halpeneminen noin 1/3 siitä mitä ne maksoivat vielä parisen vuotta sitten, on tuonut niiden esiintymisen matkameroina esiin. Lukematon määrä Nikonin, Canonin, Sonyn ja Olympuksen/Pentaxin järkkäreitä oli porukoilla käsissään. Esiintymistiheys suurinpiirtein tuossa järjestyksessä, vain yhden Olympuksen ja yhden Pentaxin näin.
Näkyvillä oli kuitenkin saman verran järkkäreitä kuin pokkareita, mutta pokkareita varmaan vielä lukumääräisesti oli enempi, koska kaikki niistä eivät olleet näkyvillä, osa oli taskuissa, laukuissa jne.

Pari kuvaa joissa ei esiinny perheenjäseniä, kiva terassi autotallin katolla;)



Kaatosade yllätti, kuva otettu pokkarilla salaman kanssa.


1 kommentti:

  1. Digijärkkärit alkavat olla hintansa puolesta jo järkevällä tasolla ja mahdollistavat vaihdettavan optiikan ja muun välineistön kanssa sen että siinä pääsee "kasvamaan" ja kehitymään, eikä kamera ole kohta "vanha". Monet valmistajat on julkaiseet aloittelijoille suunnattuja järkkäreitä joiden käyttö on helppoa joten valinta nykyisin varmaan kallistuu järkkärin puoleen. Toki peruspokkarit on pineuutensa takia ihan käteviä juuri reissussa, kun ne on helppo ottaa mukaan ja kuljettaa.

    Tuo terassi tuolla autotallin katolla on mainio idea. Siinä on käytetty hyvin tila hyödyksi :)

    VastaaPoista