sunnuntai 18. tammikuuta 2009

On se..

On se...kuvaaminen taas hankalaa.
En ole kameraa juuri laukonut viimeiseen kahteen viikkoon. "Juuri" kirjoitin, koska olen kyllä pari testiräpsyä ottanut.
Ostin ebaystä nimittäin http://www.dpreview.com/news/0511/05112301oly_eyecupmag.asp
tuollaisen.

ME-1 on testin jälkeen ihan omiaan minulle noihin manuaalilaseihin, mutta silmälasienkäyttäjät eivät sitä luultavasti voi käyttää. Maksoikin jenkeistä tilattuna vain 30 euroa.

Lauantaina olisi ollut kiva kuvausilma, mutta aamulla kello 9.15 lähdettiin vieraspeliin, ja paluu kotiin noin 14.00, syötiin ja lähdin vanhemman tyttären kotipeliin, joka alkoi kello 16.00,
kotiuduttuani olikin jo pimeä.

Tänään olikin sitten harmaata ja sateli hienoa lunta, lisäksi oli tänäänkin yksi peli, tosin vasta illalla.

Jäähallilla vietetyn viikonlopun kunniaksi pistän näytille vanhan kuvan, parisen vuotta sitten kuvatut luistimet, isäni vanhat suoraan -50 luvulta. Kuva on otettu Olyn pokkarilla, ja sitä on käsitelty, että sitä on voitu käyttää valkoisella pohjalla olevalla tiedotteessa kuvana.

Jos tässä taas saisi itsestään irti jotain...


2 kommenttia:

  1. No sanos muuta...
    ...hankalaa on. Kelit on olleet aika kylmät, joten se on vähentänyt inspiraatiota lähteä ulos. Suunnitelmissa oli kyllä eräs kohde, mutta sen kuvaus lykkääntyi taas tältäpäivältä kun täälläkin tuli hienojakoista lumihöytyä jonkin verran.

    Sinulla on kyllä paljon tuota vapaajan aktiviteetia noiden tyttäeien pelien muodossa, joten ei ihme että ei kovin hyvin ehdi kuvaamaan.

    Hienot ja notalgiset hokkarit :)
    Rehelliset vanhanajan luisimet joissa ei ollut turhaa kikkailua ja "teknisiä" materiaaleja. Kengän malli on matala kuten nykyisilla pikaluistelijoilla :)

    VastaaPoista
  2. kas kas! tuollainen "suurennuslasi" voisi tällekin puolisokealle kelvata - harmi vaan jos ei sovi nelisilmille. monesti etenkin luontokohteet ovat niin kaukana ja/tai hämäriä (metsän siimeksessä) ettei niistä saa siristelemälläkään oikein mitään käsitystä. vituttaa sitten kun tulee epäterävää, tarkennus läheisessä oksassa tms klassista.. :/ turhan usein kuvaaminen tapahtuu käytännössä ihan sokkona.
    joko olet kokeillut eyecupia enemmän? mitä olet mielipuolta?

    noista hokkareista tuli muuten mieleeni kesällä kuvaamani mökkiliiterin aarteet, piikkarit n. 60-luvulta. ehkä postaan joskus. :)

    VastaaPoista